Johnny Fernand verstuurt gratis tips, trucs en technieken over voeding en sport via e-mail nadat een inschrijver op de gratis nieuwsbrief zich “double opt-in” heeft aangemeld en het email adres is bevestigd. Daarnaast biedt Johnny Fernand eigen producten aan via e-mail en via de webshop www.jsfhealthshop.nl.

Johnny Fernand heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij altijd om spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig dezelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om heeft gevraagd, valt onder de spam wetgeving. (Dit geld voor zowel voor consumenten als voor bedrijven)

Johnny Fernand zal email- of adresgegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver op de gratis nieuwsbrief kan zich dan ook altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken die altijd is opgenomen in elke ontvangen e-mail van de Johnny Fernand Formule en/of van de webshop jsfhealthshop.nl

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze gratis nieuwsbrief, versturen wij eerst een controle mail aan het opgegeven email adres. De ontvanger moet een bevestigingslink in deze email activeren. Alleen dan is de inschrijving compleet en voldoet deze aan de Nederlandse anti-spam wetgeving. Op deze manier wordt namelijk voorkomen dat iemand ongewenst op onze mailinglijst komt te staan.