Johnny Fernand Formule

“Jarenlang was hij veel te mager en kwam geen kilo aan. Ontdek hoe ook jij, net als Marcel Borst, tot 30 kilo spiermassa kunt ontwikkelen, door simpel en moeiteloos de Johnny Fernand Formule toe te passen.”

Afzender: Johnny Fernand / Marcel Borst
Datum: April 2013

 

Johnny Fernand Formule

Johnny Fernand

 

Hieronder lees je het persoonlijke verhaal van Marcel Borst, een klant die een paar jaar geleden radeloos bij mij langskwam voor hulp. Bij hem heb ik uiteraard mijn eigen Johnny Fernand Formule toegepast en het resultaat was werkelijk verbluffend. Zelf zegt Marcel hier het volgende over:

 “Ik was 2.00 meter lang en woog slechts 76 kilo.
Door toepassing van de Johnny Fernand Formule heb ik extra spiergroei ontwikkeld en weeg ik nu 105 kilo.

En nog steeds noemen ze me slank…”

  “Ik was altijd veel te mager, vel over been. Mijn zwager stelde zelfs een keer voor om een inzamelingsactie voor míj te houden in plaats van hongerend Afrika. Voor hem was dat grappig, voor mij de bevestiging van mijn grootste frustratie. Elke keer weer kreeg ik opmerkingen dat ik zo mager was: “Eet je wel goed genoeg?”, “Jij hebt niet eens een kont in je broek zitten…” en “Wat ben jij mager man, heb je soms een lintworm?”.

Ondertussen at ik meer dan 2 volwassen mannen bij elkaar. Ik was zwaar gefrustreerd en had een enorm minderwaardigheidscomplex. In zwembaden of op strand kwam ik nooit. Bang voor de reacties. Ik zat niet lekker in mijn vel en ik wilde maar wat graag zwaarder worden en een beetje meer vlees aan de botten.

Ik had er schoon genoeg van.

Ik at tijdens mijn middelbare schooltijd en in de eerste jaren van de universiteit elke dag patat met mayonaise. Ik nam altijd dat 2e gebakje dat over was. Ik at alles op wat me werd voorgezet, maar bleef gewoon mager. Er kwam nooit een kilo bij. Ik had er schoon genoeg van om zo mager te zijn. Ik wilde mijn lichaam niet langer verstoppen achter los zittende kleding. Ik wilde in de zomer ook wel eens een korte broek dragen en niet elke keer weer mijn spillepootjes verbergen. Ik wilde meer spieren ontwikkelen.

En toen ik na 4 jaar in het fitness hok nog steeds geen kilo was gegroeid, heb ik het beste besluit ooit genomen.

blauw2

Iedereen verklaarde mij voor gek. Ik was al 42 jaar. Al mijn vrienden waren inmiddels gestopt met sporten en ik ging nu juist fanatiek meer doen.

 

blauw3

Mijn doel was niet om een bodybuilder te worden. Ik wilde gewoon een normaal maar wel goed ontwikkeld lijf hebben. In ieder geval dat niemand meer mijn ribben kon tellen. En dat ik zonder me te schamen in mijn zwembroek op het strand of in het zwembad kon zijn. En eigenlijk viel het allemaal best wel mee. Als ik de kennis van de Johnny Fernand Formule veel eerder had toegepast, dan had ik veel frustratie in mijn leven voorkomen.

Want sinds ik weet wat ik wel en niet moet eten om spieren te laten groeien en sinds ik daarbij regelmatig op de juiste manier aan sport doe, gaat het eigenlijk allemaal vanzelf.
En dan hoef je echt niet alleen aan fitness of body building te doen!

De basisprincipes van de Johnny Fernand Formule voor een gezond en getraind lichaam zijn namelijk heel eenvoudig en gelden voor elke sport die je uitvoert:

Johnny Fernand Formule

De Johnny Fernand Formule en zijn 8 onderdelen

blauw4

 

En nu ik zover ben, vragen steeds meer mensen mij “hoe heb je dat nou gedaan?…” Met inmiddels 30 kilo extra spiermassa, krijg ik nu complimenten over mijn lijf en ga ik met veel plezier naar het strand. Ik doe nu zelfs mijn shirt uit in het park in de zomer! Ik voel me fantastisch en zelfverzekerd. Ik geniet ervan met volle teugen.


vink7Ik had geen discipline, maar train nu zonder problemen met regelmaat.

vink7Ik hield niet van lang trainen en dat bleek ook helemaal niet nodig te zijn!

vink7Ik vond eten nooit een straf en mocht alleen maar meer en vaker eten!

vink7Ik heb een aantal simpele trucjes geleerd die het grote verschil maken!

Ik kom nu vaak andere mensen tegen met hetzelfde probleem als ik toen. Jongens en mannen die veel te mager zijn, hier alles aan doen en toch geen gram bijkomen. Ik wil iedereen graag laten profiteren van mijn ervaringen met de Johnny Fernand Formule, zodat ook zij veel meer kunnen genieten van het leven, net zoals ik dat nu volop doe. En daarom heb ik samen met Johnny Fernand twee e-books geschreven.

blauw5

 

Spiermassa kweken is namelijk helemaal niet zo moeilijk. Je moet gewoon weten hoe het lichaam werkt en dan logisch nadenken over wat je eet. Want 80% van mijn groei in spiermassa, komt uit mijn gewijzigde voedingspatroon. Slechts 20% komt door training. En dat ontdek jij dus ook in het e-book dat ik samen met Johnny Fernand, mijn personal trainer, speciaal voor jou heb geschreven.

pijl1 Wil jij ook weten hoe je vet verliest en spieren kweekt? pijl2

 pijl1 Wil jij dat ook doen door vaak en regelmatig te eten? pijl2

 pijl1 Wil jij ook maar een paar uurtjes per week sporten? pijl2

Dan is dit het ideale programma voor jou! 

Johnny Fernand Formule Logo

 

blauw1

*** Ik heb meer dan 30 kilo extra (droge) spiermassa ontwikkeld ***
*** Ik voel me veel fitter ***
*** Ik eet veel gezonder en heb veel meer energie ***
*** Ik voel me een stuk zelfverzekerder ***
*** Ik voel me een stuk gelukkiger ***

Wil jij ook weten….

vink7Hoe je extra spiermassa ontwikkelt door regelmatig en continue te eten?

vink7Hoe je eetpatroon blijvend verandert en je niet van dieet naar dieet gaat?

vink7Hoe je door anders en meer te eten, minder vet  en meer spiermassa krijgt?

vink7Hoe je in de zomer strak in je zwembroek of bikini kunt rondlopen?

vink7Hoe je fitter en gelukkiger gaat worden?

vink7Hoe je met de juiste supplementen je gezondheid ondersteunt én vergroot?

vink7Hoe je met rustig joggen meer vet verbrandt dan met uren hardlopen?

Schrijf je dan nu in voor de e-books van de “Johnny Fernand Formule” en ontvang het e-book “De Johnny Fernand Formule” deel I (een kennisboek met 80 pagina’s vol geheimen die nu eindelijk ook aan jou worden onthuld, boordevol informatie, tips en weetjes) en het e-book “De Johnny Fernand Formule” deel II (een werkboek van 70 pagina’s vol met fantastisch praktijk gerichte en makkelijk uit te voeren opdrachten) met een aanzienlijke korting ten opzichte van de normale verkoopprijs.

Beide boeken zijn mijn eigen persoonlijke verhaal en heb ik samen met Johnny Fernand geschreven. Met 30 kilo spiergroei zijn ze in ieder geval bewezen succesvol, niet alleen bij mij, maar inmiddels ook bij vele andere mensen die samen met Johnny Fernand hun doelen hebben bereikt.

Johnny Fernand Formule

Johnny Fernand Formule deel I en II, Kennis en Werkboek

De Johnny Fernand Formule deel I en II, kennis- en werkboek

In deze twee e-books worden alle geheimen die ik de laatste jaren samen met Johnny Fernand heb ontdekt ook aan jou onthuld!

Ben jij klaar om nu eindelijk ook eens effectief meer spieren en minder vet te ontwikkelen? Als ik het kan op 42 jarige leeftijd, dan kan jij het toch zeker toch ook?

Ja natuurlijk, ook ik ontdek graag hoe ik net als Marcel met de Johnny Fernand Formule tot 30 kilo extra kwalitatieve spiermassa kan ontwikkelen!

Johnny Fernand Formule

Waarom zou je naar mij luisteren? Nou, misschien omdat ik het zelf allemaal al heb gedaan. Van alle informatie in dit boek is dus bewezen dat het echt werkt. 30 kilo extra spiermassa zonder een buikje te krijgen, is mijn grootste bewijs.

De kennis in deze twee boeken heeft Johnny en mij heel veel tijd en energie gekost. Alle trainingsuren met Johnny Fernand zelf, al zijn voedingsadviezen en alle onderzoeken die hij heeft gedaan, alle supplementen die hij in zijn carrière heeft uitgeprobeerd en de kennis welke supplementen wel en vooral welke niet werken, alle literatuur die ik zelf heb gekocht en gelezen. En het mooie is, dat je meteen na inschrijving de boeken al kunt downloaden. Je kunt dus over een paar minuten al in het bezig zijn van de Johnny Fernand Formule en deze toepassen om ook je eigen doelen te bereiken.

 

>>>>> Klik hier om direct toegang te krijgen tot beide e-books. <<<<<<

 

De Johnny Fernand Formule bestaat uit:

vink7E-book “De Johnny Fernand Formule deel I” (kennisboek van 80 pagina’s).

vink7E-book “De Johnny Fernand Formule deel II” (werkboek van 70 pagina’s).

vink7Alles over eiwitten, koolhydraten, vetten, water en supplementen.

vink7De makkelijkste manieren om snel je vetreserve af te bouwen.

vink7De beste manier om zichtbare spiergroei te ontwikkelen.

vink7Gerichte opdrachten voor thuis, zodat je nu wél je doel bereikt.

vink7Praktijk tips voor diverse sporten (hardlopen, zwemmen, fitness etc.)

vink7Veel informatie, tips en geheimen over je dagelijkse voeding.

vink7Veel tips en geheimen om veel effectiever je oefeningen uit te voeren.

vink7Praktische opdrachten en oefeningen die je overal kunt uitvoeren.

Voordat ik zelf alle kennis uit dit programma had, was ik best wel onzeker over een groot aantal dingen met betrekking tot sporten, fitness, voeding en supplementen. Ik at veel, maar wist niet wat ik wel en niet moest eten en vooral waarom.

Ik wist niet hoe vaak ik moest eten om spieren te ontwikkelen en toch geen buikje te krijgen. Iedereen praat wel over koolhydraten en eiwitten, maar waar ze precies inzitten of wat ze doen, dat wist ik niet. Ik wist niet welke supplementen mij goed ondersteunen in het behalen van mijn doelen en waarom dat zo is. Ik geloofde helemaal niet dat supplementen nodig zijn, want ik “at toch altijd vers en gezond”.
Ik wist niet dat mijn lichaamshouding bij bepaalde spieroefeningen net het verschil maakt tussen wél en geen spiergroei. Ik wist niet dat 20 minuten wandelen of joggen onder bepaalde voorwaarden binnen 3 weken al kilo’s lichaamsgewicht kan schelen.

Ik had al jarenlang veel geld uitgegeven aan een duur fitness abonnement, maar omdat ik mijn voeding hier niet op had aangepast, bleek dat achteraf weggegooid geld te zijn geweest. Ik wist niet dat er trucjes zijn om in een paar weken tijd een flink aantal kilo’s vocht te verliezen, waardoor je huid veel strakker gaat staan en je spieren aanzienlijk beter tonen. Ik wist niet hoe lekker het voelt als anderen tijdens het trainen naar mij kijken, in plaats van andersom…..

 

En zodra jij de kennis van de Johnny Fernand Formule ook hebt,
verander jij jouw lichaam ook vanzelf in het perfecte lijf dat jij zo graag wilt hebben.

 

Johnny Fernand en ik hebben samen deze boeken geschreven met mij als beginner in gedachte. Als ik al deze tips, trucs, technieken en geheimen al jaren eerder had ontdekt, dan had ik mijn doelen vele jaren eerder bereikt.

Zoals al eerder gezegd, de kennis uit deze boeken heeft ons heel veel tijd en energie gekost. Voorlopig biedt Johnny Fernand beide e-books echter aan voor de introductieprijs van slechts een paar tientjes. Maar het kan best zijn dat hij binnenkort toch besluit om deze introductieprijs in te trekken en terug te gaan naar de volle webshop prijs van 44,95 voor beide delen. Het aanbod van slechts een paar tientjes geldt echter deze week zeker nog!

 

>>>>> Klik hier om de Johnny Fernand Formule deel I en II te bestellen <<<<<

 

100 % Niet Goed Geld Terug Garantie
(Probeer Het Gewoon 30 Dagen Uit)

Omdat ikzelf het levend bewijs ben dat de Johnny Fernand Formule werkt en omdat Johnny dit ook bij vele andere klanten heeft zien gebeuren, is hij zo zeker van zijn zaak, dat je een 100% niet-goed-geld-terug-garantie krijgt aangeboden. Wanneer de informatie in deze boeken voor jou niet werkt, stuur je mij gewoon een e-mail en dan ontvang je binnen 1 werkdag je volledige investering weer terug. Je gelooft het misschien niet, maar ik wil alleen maar tevreden mensen. Mocht jij dus toch ontevreden zijn met de e-books over de Johnny Fernand Formule, dan stuur je het gewoon weer terug, even goede vrienden! En je krijgt dan je geld uiteraard direct terug gestort. Veel eerlijker dan dit kan ik het niet voor je maken, je loopt dus geen enkel risico!

>>>>> Klik hier voor alle geheimen van de Johnny Fernand Formule <<<<<


Johnny Fernand Formule

En ben je tóch nog niet helemaal overtuigd dat deze twee boeken jouw leven gaan veranderen, dan kun je altijd nog gratis een voorproefje krijgen. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt helemaal gratis het e-book “Mijn Perfecte Lijf”.

Mijn Perfecte Lijf gratis e-book Johnny Fernand Formule

Dit is een 30 pagina’s tellend e-book en een verkorte versie van “De Johnny Fernand Formule” deel I en II. Je kunt dan altijd nog besluiten om de Johnny Fernand Formule deel I en II later alsnog aan te schaffen in onze webshop jsfhealthshop.nl. Helaas krijg je ze dan niet meer tegen de huidige aanbiedingsprijs, maar betaal je de normale prijs voor beide delen.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie