Meer over Johnny Fernand en zijn Formule

Johnny Fernand is personal trainer en voedingsadviseur. Hij is specialist op het gebied van sport, fitness, training en voeding. Zijn aanpak, de Johnny Fernand Formule (JFF), komt voort uit zijn jarenlange ervaring als personal trainer en is in praktijk bij al zijn klanten zeer effectief gebleken.

Zelf heeft Johnny Fernand jarenlang op wedstrijdniveau aan bodybuilding gedaan. Tegenwoordig traint en adviseert hij topsporters, bekende Nederlanders en recreanten. Johnny heeft in de loop der jaren zijn eigen voedingssupplementenlijn opgezet. Deze verkoopt hij in zijn webshop (www.jsfhealthshop.nl). Deze voedingssupplementenlijn is door Johnny persoonlijk samengesteld, uit de beste ingrediënten die hij in de loop van de jaren zelf heeft uitgetest op hun werking. Het kenmerk van zijn producten is dat Johnny in tegenstelling tot vele andere bekende merken, geen gebruik maakt van vulmiddelen in zijn producten.

Johnny werkt dus al jaren volgens zijn eigen formule die écht werkt. De Johnny Fernand Formule is een doelgerichte methode, om mensen op een snelle en effectieve wijze in balans te brengen. Hierdoor komen persoonlijke doelen opeens binnen bereik voor iedereen. Zowel mensen die graag willen afvallen als mensen die graag kwalitatieve spiergroei willen bereiken, halen met behulp van de Johnny Fernand Formule hun doelen binnen een kort tijdsbestek.

 

Johnny Fernand Formule

De 8 onderdelen van de Johnny Fernand Formule

 

Ondersteuning met doelgerichte voeding en met een daarop aansluitende voedingssupplementenlijn, zorgt voor het fysiek en emotioneel in balans brengen van mensen. Dat de Johnny Fernand Formule werkt, blijkt uit de vele mensen die inmiddels zijn formule toepassen en hiermee grote resultaten bereiken.

  • De Johnny Fernand Formule helpt je aan de kennis die je nodig hebt om je doelen te bereiken.
  • De Johnny Fernand Formule werkt zowel voor mensen die snel willen afvallen als voor mensen die kwalitatief willen groeien (spiergroei).
  • De Johnny Fernand Formule supplementenlijn is samengesteld uit de meest hoogwaardige ingrediënten, zonder vulmiddelen.
  • De Johnny Fernand Formule supplementenlijn is daardoor gegarandeerd een hoge kwaliteit voor een lage prijs.
  • Johnny Fernand is ook bekend van het RTL4 programma “The Look of Love”.
  • Johnny Fernand schrijft o.a. columns in het Men’s Health tijdschrift voor mannen.
  • Johnny Fernand heeft zijn kennis en kunde beschreven in twee e-books: de Johnny Fernand Formule, deel I en II (140 pagina’s informatie en weetjes)
  • Johnny Fernand heeft ook een gratis e-book geschreven met 40 pagina’s basiskennis. Deze kun je hier aanvragen.

De kennis van Johnny Fernand wordt op deze blogsite gedeeld met zijn klanten en achterban. Zijn e-books zijn te koop in de webshop van de Johnny Fernand Formule. Zie hiervoor www.jsfhealthshop.nl. Of ga naar deze pagina voor meer informatie en een leuk introductie-aanbod van de twee e-books van Johnny Fernand.

 

Website: johnnyfernandformule.nl

Webshop: jsfhealthshop.nl

Facebook: www.facebook.com/JohnnyFernandFormule/

Google+:  plus.google.com/105780470293812469650/